Havetraktor

Havetraktor til salg

Køb en ny eller brugt havetraktor

Er du på udkig efter en ny eller brugt havetraktor til din græsplæne derhjemme eller til din virksomhed? Så er du kommet til det helt rette sted.

Hos Egtved Maskinforretning har vi et stort og velassorteret sortiment af både nye såvel som brugte landbrugsmaskiner og havetraktorer, som vi forhandler til både privatpersoner og forskellige former for erhvervskunder. Vi holder til i Egtved, og vi har kunder fra både Vejle, Kolding, Billund, Grindsted og Jelling samt flere andre omkringliggende områder.

Vi er førende inden for vores felt

Vi er førende inden for vores felt takket være vores mangeårige erfaring samt vores store og velassorterede sortiment af maskiner, der i alt dækker over flere end 4.000 styk. Vores virksomhed har eksisteret siden år 1993, og vi har således mere end 25 års erfaring inden for salg af maskiner til havebrug og landbrug.

Salg af maskiner fra førende mærker

I og med at vi er førende i branchen, så har vi indgået samarbejdsaftaler med en række af de store og anerkendte producenter, herunder blandt andre:

  • ​Hustler
  • Stiga
  • Snapper
  • Yanmar

Er din havetraktor gået i stykker?

Hvis din havetraktor er gået i stykker, så kan vi også tilbyde reparation på vores værksted. Her kan vi tilbyde reparation af stort set alle mærker.

Kontakt os eller kig forbi og se vores sortiment

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål omkring vores sortiment af havetraktorer, eller hvis du kunne tænke dig at booke en tid på vores værksted til en reparation af din plænetraktor, men du er også altid velkommen til at kigge forbi vores maskinforretning for at se nærmere på vores sortiment af nye såvel som brugte traktorer.

Vi hjælper dig gerne med at finde den helt rigtige havetraktor til lige netop dine behov og ikke mindst til dit budget.

Vi er autoriserede forhandlere af​